Bazzi пусна нова версия на „Beautiful“ feat. Камила Кабейо

Written by on 07.08.2018

Един от най-успешните нови артисти от изминалата година – Bazzi, обединява сили с мултиплатинената световноизвестна певица и автор на песни Камила Кабейо, малко след нейните два #1 сингъла “Havana” и “Never Be The Same”, за да създадат нова версия на неговия хит сингъл “Beautiful”.

Младият изпълнител се включи в разпродаденото северноамериканско турне на Камила “Never Be The Same Tour” и “Beautiful” е поредният път, в който двамата работят заедно. Песента, написана съвместно от Bazzi и Камила, е налична във всички дигитални платформи за музика.

 

“Beautiful” е включена в успешния дебютен албум на артиста, “COSMIC”, който е преслушан над половин милиард пъти в целия свят. Песента е придружена със спираща дъха визуализация, която има над 10 милиона самостоятелни гледания само в YouTube.

Изпълнителят, който тъкмо получи номинация за “Best New Artist” на тазгодишните MTV VMAS награди, ще бъде специален гост по време на европейската обиколка на Джъстин Тимбърлейк и неговото турне “Man Of The Woods Tour”, което стартира на 13 август в Берлин.

 

Източник: Meloman


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Deluxe (128k)

Deluxe (128k)

Current track
TITLE
ARTIST